Петко Петков, който напусна треньорския пост в Етър миналата седмица, обясни, че новият председател на УС Деян Куздов не е разговарял с него, за да се опита да го убеди да не напуска.

"Напуснах, защото се намесват в работата ми, защото договарям двама футболисти, които пристигат във Велико Търново и уж всичко е наред. Да, но "отгоре" нареждат, че ще се подпише договор само с единия. И се получава много конфузна ситуация спрямо другия играч".

LAP.bg
19 снимки

"Разбирам нещата по следния начин - само треньорът да отговаря за новите попълнения, тъй като после отговорността пада изцяло върху него. Кой е виновен, когато резултатите са негативни - треньорът, а не хората, които се намесват в работата му".

"Е, няма как при това положение аз да продължа да съм в Етър. Нека този, който се намесва, да слага анцуга, да взима свирката и да идва да води тренировките и да е начело на отбора по време на приятелските и официалните мачове", заяви Петков пред Блиц.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.