Входът за юбилейния празник на Етър на 25 април на стадион „Ивайло“ е свободен и всички зрители ще могат да се насладят на богатата програма за 100-годишнината на „виолетовите“, съобщиха от клуба.

Етър обаче пуска в продажба колекционерски юбилейни билети. Те са на цена 10 лв. и са за всички, които желаят да подпомогнат клуба и да допринесат за юбилея! Билетите ще могат да се купуват в четвъртък от 14:30 ч. във фен магазина, както и на касите на стадиона. Те се продават вече и в мрежата на Eventim.

Етър пусна в продажба и серия от артикули, свързани с вековния юбилей на клуба. Сред тях са юбилейна значка, която е само в лимитиран тираж от 100 броя, шалове, възпоменателни флагчета, други значки, шапки, чаши, химикали, запалки, стикери. Всички артикули феновете могат да открият във фен магазина, който ще бъде отворен от четвъртък в 14:30 ч.

Заради предстоящия празник е въведена временна организация на движението. В четвъртък от 15 ч. ще бъде освободен паркингът пред стадиона и ще бъде затворена за движение ул. „Тодор Балина“, както и ул. „Славянска“ от пресечката с ул. „Филип Тотю“ до пресечката с ул. „Тодор Балина“.