Треньорът на Царско село Любослав Пенев заяви, че е доволен от второто полувреме, което изигра тима му. Той сподели, че мотивира и внася спокойствие във футболистите.

„Победата е изкована основно през второто полувреме. Първата част не играхме добре. Казах го това на момчетата на почивката. Трябваше да излезем и да играем с повече мислене, тактическа дисциплина и тичане. Получи се и победихме“, заяви Пенев.

„Не говоря с момчетата само преди мача, а през цялата седмица. Трябва да сме доволни всички, защото стана добър мач. Както аз, така и Петко Петков. Мотивирам ги, но не мога да разкрия как, защото това са неща от кухнята“, добави още той.

Треньорът на Царско село не пожела да коментира конкретно за интерес на други отбори към голмайстора Уесли Ната.

„Клубни теми са, но не мога да коментирам. Най-вероятно може да има оферти. Но Ната е в нашия тим“, заяви Пенев.

„Мачовете са различни. Знаехме, че Етър създават положения и се бяхме подредили добре. Сега ни предстои заслужена почивка и се подготвяме за следващия мач в петък. Част от играта е и Реян ще почива в следващия двубой заради картони. Доволен съм от всички. От младите, които тренират с нас. Целият отбор израства. Виждам го. Времето ще покаже до къде ще стигнат. Всеки, който се труди през седмицата му давам възможността да играе. Не ме интересува в момента следващия мач. Важното е да се възстановим. Винаги сме били спокойни. Винаги внасям спокойствие в съблекалнята“, каза Пенев.