Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович определи група от 18 футболисти за двубоя с Етър, който е тази вечер от 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов". В нея има доста проблеми като те не са свързани само с контузения Божидар Митрев и наказания Давид Яблонски.

Сред 18-те не попада Аймен Белаид, въпреки наказанието на Яблонски и трайно контузения Холмар Ейолфсон. Същото се отнася и за Антони Белмонт, от когото Стоянович остана много недоволен след ремито със Септември.  Още доста чужденци не попадат в сметките на специалиста за двубоя - Филипе Нашименто, Ривалдиньо, Луи Нганиони и Луан Виана, както и контузеният Богдан Вашчук.

В същото време сред 18-те футболисти цели 8 са продукт на "синята" школа:  Николай Кръстев, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Илия Димитров, Деян Иванов, Илия Юруков, Атанас Кабов и Станислав Иванов.

Ето и на кои ще разчита Стоянович: Полачек, Кръстев, Горанов, Найденов, Паулиньо, Мариани, Буш, Цветкович, Рейш, Тиам, Кабрал, Костов, Димитров, Обертан, Д. Иванов, Юруков, Кабов, Ст. Иванов. 

Можете да следите развитието на мача минута по минута в GONG.BG. Също така можете да го гледате пряко в онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA, както и по телевизия DIEMA SPORT, а можете да го слушате по Дарик радио.