Новият наставник на Етър Велико Търново Петко Петков коментира равенството на тима срещу Ботев Враца (1:1) в мач от 20-ия кръг на efbet Лига.

"Нека да поздравим двата тима за играта, тук в Етър имам много задачи и работа, която трябва да свърша. Искахме да спечелим мача, борихме се до край, можеше и да го загубим. Мачът чисто спортно-технически смените бяха принудителни, не съм се колебал. несериозно е да има за 4 дни да има някакво въздействие", коментира Петков.

"Свиквам с обстановката, има отлив на футболисти, не мога да направя точна преценка за това. Основната задача е да подобряваме нещата, стигнали сме едно ниво, в момента сме на 10-о място, разликата с останалите тимове пред нас е голяма, но ще работим, с усилия, с организация, имам уверението на ръководстово да съдействат по всякакъв начин в процеса", добави той.

"Искам да запазя тези футболисти, както и на надграждаме, ще направя всичко възможно на 6 януари да започна с максимална група от играчи, с които да направим подготовка. В Етър има пари", каза още наставникът на Етър.