Управителният съвет на Етър отправи призив към великотърновската футболна общественост за подкрепа в предстоящата среща срещу Лудогорец.

Новоизбраният 7-членен Управителен съвет няма да губи време и да пести енергия в опита си бързо да преобърне хода на сезона за "виолетовите", както и цялостната политика за развитие на футболния клуб, но календарът не може да забави своя ход и още в събота предстои предизвикателството Етър да посрещне шампиона Лудогорец на стадион "Ивайло". 

Всички сме убедени в огромната роля, която публиката на Велико Търново може да окаже върху представянето на отбора и отправяме искрен призив към феновете да напълнят стадиона и да застанат зад любимия клуб, както са го правили хиляди пъти досега. Убедени сме, че заедно можем и ще постигнем много - клуб и публика са доказали това многократно в историята на великотърновския футбол.

Обединени можем да надскочим моментните трудности и да вдъхнем подкрепа на футболистите, за да разкрият истинските си възможности на терена и да постигнат позитивни резултати. 

 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.