Ръководството на Етър Велико Търново е подготвило много изненади преди шампионатния двубой срещу ЦСКА в неделя вечер. Ето какво написаха "виолетовите" на клубната си страница.

"Футболен клуб “Етър”, съвместно с Фенклуба и подкрепата на местния бизнес, стартира нова инициатива за предстоящия домакински мач срещу ЦСКА.

За великотърновската публика ще бъде обособена Фен зона, която ще е в пространството около фен магазина на клуба. В зоната ще има забавни игри с топка, награди, рисуване на лица с боички, музика, снимки, както ще се предлагат храни и напитки. За феновете ще има бира от местната пивоварна “Бритос”, а много подаръци и безалкохолни напитки за децата ще бъдат раздадени от фирма “Олимпус”.

Част от приходите, реализирани от продажбите, ще отидат директно в подкрепа на футболния клуб, а и всеки посетител може да дарява допълнително за каузата.

Най-добрата подкрепа, разбира се, е закупуването на билет и присъствието на самия мач!

Идеята на организаторите е фен зоната да стане традиция преди всеки домакински мач и програмата да става все по-богата, като по този начин ще има много повече активности за феновете, по-голямо настроение и засилване на интереса към срещите на отбора.

Началото на програмата в неделя е точно 12.00 часа на обяд.

За тази среща ще има организирана точка с музика и напитки и за гостуващите фенове от южната страна на стадион “Ивайло”.", гласи съобщението на търновчани.