Днес от 16:00 часа среща на стадион „Ивайло“ си дават тимовете на Етър и Черно море. В последния кръг и двата тима регистрираха загуби. „Болярите загубиха тежко с 0:3 от Левски и напрежението около наставника Росен Кирилов продължава да се увеличава с всеки изминал двубой. Футболистите на Илиян Илиев пък отстъпиха у дома с 0:2 от състава на ЦСКА.

За домакините мачът със сигурност ще пропусне Иван Стоянов, но пък след наказание в тима се завръща Здравко Илиев. Бъдещето на Росен Кирилов в клуба остава неясно, след като самият той заяви след загубата от „сините“, че всеки треньор си ходи с оставката в джоба, защото такава е професията. Етър има само една победа в последните пет мача в първенството и тя е срещу Дунав.

В редиците на „моряците“ в срещата няма да вземе да участие контузения Патрик Андраде. Възстановен обаче за срещата е Аристот Ндонгала. Черно море е в поредица от две последователни загуби, освен от ЦСКА в предишния кръг, но и преди това от Локомотив Пловдив. Феновете на тима обаче твърда изявиха позицията си, че застават зад наставника Илиян Илиев.

В класирането в efbet Лига „болярите“ заемат 10-ата позиция с актив от 14 точки, докато „моряците“ са 6-ти с 21.

Битката за задължителните три точки можете да наблюдавате в пряко предаване по DEIMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. За Вас всичко най-интересно от срещата е следим минута по минута в GONG.BG.