Защитникът на Етър Велико Търново Александър Дюлгеров сподели, че в следващия мач срещу Славия неговият тим ще търси задължителна победа, след като „виолетовите” записаха вече 4 равенства от старта на efbet Лига.

Сашо Дюлгеров отбеляза първото си попадение с виолетовия екип в мача срещу Ботев Пд (2:2). „Първото полувреме ние играхме много добре, второто те изравниха играта. А първо те ни вкараха на два пъти, после пък ние изравнихме. Щастлив съм единствено от първия си гол за Етър, за равния резултат – не толкова, защото четвърти мач поред не бием. Хубаво е, че не падаме от силните отбори, но днес имахме реален шанс да победим и да съберем повече точки”, сподели Дюлгеров пред официалния сайт на клуба.

„Всеки един гол дава самочувствие, така че се надявам да продължаваме по същия начин и да радвам феновете, защо не да отбележа и още някое попадение. В Етър се чувствам отлично, обстановката е много добра, колективът също. Винаги съм казвал, че за мен колективът е на първо място, защото нямаме чак такива изявени индивидуалности да разчитаме на един или двама. Отборната игра при нас е водеща, надявам се да показваме все по-добри игри.”

„Срещу Славия излизаме за победа, това е ясно. Всеки един отбор излиза за победа, така че се надявам следващата седмица да започнем и да печелим”, сподели Дюлгеров.