Юношите на Етър до 14 години надиграха с 1:0 Левски, но не успяха да се класират за ¼ финалите в турнира за Купата на БФС. „Виолетовите“ бяха загубили първия мач с 2:0 и не можаха да наваксат изоставането, въпреки че имаха пълен превес в мача в Търново.

Още в 5-ата минута Лъчо Игнатов пропусна да отрие за етърци. В 20-ата минута обаче домакините поведоха. Теодор Райков бе намерен от Тонислав Донков и вкара за 1:0. В края на полувремето Ради Найденов проби отляво и центрира към Никифор Гълъбов, който обаче стреля в аут.

През втората част последваха още три чисти пропуска. Удар на Кристиян Пашов бе спасен от вратаря на Левски, който е и с основна заслуга отборът му да си тръгне с крайния успех след няколко решаващи намеси. Възможност имаше и пред Константин Маринов, пропуск на празна врата направи Тонислав Донков. В последната минута етърци претендираха и за дузпа, но реферът не посочи бялата точка.

„Въпреки че имахме доста контузени, създадохме доста ситуации. Решаващ се оказа резултатът от първия мач, в който е можело да постигнем и гол на чужд терен. На реванша направихме срещу Левски силен мач, доволен съм от момчетата”, коментира треньорът Стефан Николов.