Старши треньорът на Етър не остана доволен от загубата на отбора му от Крумовград с 0:1. Наставникът на тима смята, че неговия отбор е заслужавал да вземе повече от този двубой.

"Аз не мисля, че този мач беше равностоен. На хиляда процента съм убеден. В кавички казвам - беше извършена кражба за 0:1, една единствена ситуация за Крумовград и ни победиха. Както виждате, ние цял мач натискаме, цяло първо полувреме, имахме ситуации, а те с една ни взеха мача - това е абсолютна кражба. Така играят играят последните 3-4 мача, печелят с 1:0, стабилни са", започна той.

"Ние натискахме, не можахме да финализираме добре ситуациите и да нанесем ударите. Имахме териториално предимство, натискахме. Вече последната фаза на нас ни липсва, ако Макенджиев имаше малко спасявания, то нашия не попадаше и в кадър. Тренираме, стараем се, коригираме и пробваме неща на тренировки. Отделяме повече внимание на фаза атака, отколкото на фаза защита"

"Ще видим, не знам каква е целта. Спортно-технически остава тази цел, но има и други фактори. Да хвърля яснота? И аз нямам яснота, нищо не мога да хвърля", завърши Луканов.