Старши треньорът на Царско село Никола Спасов остана доволен от спечелената точка срещу Етър. Той поздрави своите възпитаници за показания характер и заяви, че не очаква голяма селекция през зимната пауза. Спасов допълни, че очаква тежък мач в Стара Загора в следващия кръг срещу Берое, но вярва, че „царете“ могат да се поздравят с успеха.

„Благодаря ви. Спечелихме една точка, която може да се окаже важна. Мисля, че контролирахме нещата, играхме добър футбол, с постепенни атаки, с разнообразие. Но не ни се получаваше. Първата ни грешка доведе до гол във вратата ни, втора грешка – втори гол“.

„В крайна сметка важното е, че момчета си повярваха и го направиха. Късметът се върна при нас. По-добре една отколкото нула точки. Всяка една точка е адски важна“.

„Ние винаги това искаме. Докрай да се раздават футболистите и да вкарват голове“.

„В крайна сметка винаги има отражение при такива катаклизми. Мисля ,че футболистите се справиха. Непрекъснато се разделяме с футболисти. Съобразяваме се със ситуацията“.

„Чак голяма селекция няма да се прави. Най-много да вземем трима футболисти“.

„Очакваме тежък мач. В Стара Загара се играе трудно. Надявам да вземем трите точки. Трябва да вярваме“, заяви Никола Спасов.