Треньорът на Етър Веселин Великов остана доволен от успеха над Янтра с 3:1, но заяви, че трябва да бъде забравена, тъй като им предстои труден двубой срещу Миньор Перник.

„Доволен съм. В последните минути Янтра ни натика в нашата половина, можеше някои ситуации да изиграем по-добре. Може би и аз имам донякъде вина, че направих три смени наведнъж, исках всички момчета да поиграят. Явно да изкарам трима основни футболисти наведнъж е много. Но от резултата и от играта, особено до 70-ата минута, съм доволен, мисля, че момчетата се представиха добре. Сигурен съм, че Етър ще играе все по-добре с всеки следващ мач", заяви Великов.

"Само след четири дни гостуваме в Перник, трябва по най-бързия начин да забравим днешния мач. От досегашните срещи трябва да си вземем дамо поуките и вече мислим за мача с Миньор, който е най-важния. Във всеки мач „Етър” излиза за победа, така ще е и в Перник, но най-важното е да не го загубим", добави още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.