Старши треньорът на Етър Велико Търново Живко Желев беше много разочарован след поражението с 2:5 от втория отбор на ЦСКА 1948.

„Срамен резултат, до който се стигна, защото не бяхме дисциплинирани през по-голямата част от мача. Започнахме добре и имахме много дори моменти, но вместо да отбележим и поведем в резултата, допуснахме на контраатаки да ни бъдат отбелязани два гола. Успяхме да върнем едно попадение и на почивката вярвахме, че ще успеем да обърнем мача. Но за съжаление - отново неточности в изнасянето на топката и получихме още три гола“, сподели наставникът пред клубния сайт.

„Не ни достигна дисциплина, футболът е игра на дисциплина. Опитахме се да се вложим в мача, но когато не играем като отбор, а един по един, закъсняваме да се прибираме във фаза защита, закъсняваме в единоборствата, нищо добро не ни чака. Проблемите са си изцяло в нас, съперникът не ни изненада, играха 3-5-2, както очаквахме. Бързите им атаки и късната намеса на нашите играчи във фаза защита доведоха до този разгромен резултат.“

„Натрупаха се доста мачове без победа, от тази ситуация се излиза с победа. Няма друг начин. Това са футболистите, не могат да се правят никакви промени. Виждате, че съставът ни е ограничен, днес имаме и две контузии, така че не ни е лесно. Но ние не търсим оправдание, вината си е изцяло в нас и ще работим, ще опитаме тази седмица да измием този срам“, каза още Живко Желев.