Нападателят на Етър Ловре Кнежевич сподели след победата с 3:0 над Левски Лом, че „волетовите” заслужават да играят в efbet Лига.

„През първата част беше много горещо и темпото беше бавно. Действахме както бе тактиката от тренировките – по-спокойно и търпеливо. Първият гол беше много важен и после втората чест бе перфектна. Най-важен беше първият гол, защото после Левски трябваше да излезе напред и да атакува, ако иска точката. Отвориха се големи пространства и за нас стана по-лесно да изнасяме топката и да търсим възможности. Имаме много добри футболисти отпред. Дани Младенов е с голям опит, много изкусен и търси головете”, сподели Кнежевич след мача.

„Първия ми гол беше много важен и за самочувствието ми и за следващите мачове. Надявам се да вкарвам във всеки мач и да помогна на отбора да влезе в елита, където е нашето място. Но няма значение кой ще вкарва головете, важно е да бием във всеки мач и да сме на върха. Етър заслужава да влезе в Първа лига. Мисля, че можем да постигнем целта си, ако работим както на тренировките, няма да имаме проблем”, допълни той.