Етър гостува на дублиращия отбор на Ботев Пд без четирима основни играчи. Срещата е тази вечер от 19:00 часа на базата в кв. „Коматево”.
 
Яни Пехливанов, Даниел Младенов и Анатоли Господинов все още не се възстановени от контузии и пропускат мача. Юлиян Райков, който зае мястото на преминалия в Левски Хосе Кордоба, е наказан заради червния си картон срещу Балкан Ботевград за Купата на България. 
 
Добрите новини за треньора Веселин Великов са свързани със завръщането в игра на възстановения Николай Янков, както на Ромеш Ивей, чието наказание изтече.
 
Етър е само на 3 точки от лидера Хебър и поредна победа може да го прати в челната тройка. Съперникът обаче е само с една загуба до момента и за „болярите” предстои крайно трудно изпитание в Пловдив.
 
„Не е нормално да играем само два дни, след като сме имали мач с продължения. Не знам защо само ние играем в толкова кратък период. Няма да сме напълно възстановени физически. Имаме и доста кадрови проблеми. Съперникът е добре отпочинал. Ботев е млад отбор с научени футболисти и ще е много тежко за нас. Въпреки всички несгоди, ние имаме цел в първенството. Изпълнението й минава през спечелването на три точки в Пловдив“, коментира Веселин Великов пред официалния сайт на клуба.