Опитният Даниел Младенов отличи целия отбор на Етър след триумфа на „болярите” срещу Ботев Пловдив за Купата на България.

Младенов пак призна, че публиката във Велико Търново заслужава подобни успехи и смята, че тимът продължава позитивната тенденция в игрови план.

„Беше много трудно, защото отборът на Ботев е много силен отбор и неслучайно са първи в елита. Знаем всички техни силни страни. Хубаво е, че и Тошко Неделев не играе, което им повлия. Знаехме си силата и с повече упоритост и здрава игра в средата спечелихме мача”, започна Младенов.

„Ясно ни беше, че ще имаме 2-3 положения и трябваше да вкараме някое от тях. Изпуснахме през първата част 1-2 ситуации, които решаваха мача, но накрая вкарахме гол. Победата е важна, не само за мен. Велико Търново има страхотна публика и хората го заслужават. Показахме, че несправедливо изпаднахме миналата година от efbet Лига”, продължи опитният халф.

„Важно е, че не допускаме гол. Успяхме и днес всички да удържим натиска на Ботев Пловдив и най-важното е, че победихме”, завърши Младенов.