Наставникът на Етър Александър Томаш не остана доволен след загубата с 0:1 тако гост на Монтана. Младият специалист сподели, че последното действие пред вратата на противника, е провалило "болярите" в днешния двубой.  

„Първото полувреме нямаше много футболни достойнства. Създадохме ситуации, но неумението на последното повеждане, се оказа губещо. Второто полувреме, до голо бяхме по-добри, пресирахме. Но бяхме първи, които направихме грешка и със съдействието на съдията. Но не ми е работа да ги коментирам. По-лесно е да се зае истината. Да, допуснахме греша, първи ни отбелязаха гол и ние рухнахме психически. Много нежелани фаулове в атака и след гола, може би, не си повярвахме“.

„Ние почти всеки мач създаваме ситуации. Играхме преди три дни във Враца – ние се подаваме на емоциите. Психологически последните мачове не издържаме“.

„Ще бъде накрая по-сладка. Ще се борим докрай във всеки мач и ще дадем максимума да излезем с достойнство от  тази ситуация. Натежава ситуацията на футболистите, футболът трябва да е забавление“.

„Очаквам да ни помогне публиката. Тези момчета го заслужават. Това, което направиха, откакто аз и екипът ми сме тук, го заслужават. Тежко е за тях. Аз има казах: „Дайте да се успокоим и да трупаме точки. Имаме възможности. И трите мача ще са трудни, но надеждата остава“, заяви Томаш.