Етър продължи дългата си поредица от неуспешни резултати, след като загуби с 1:2 от Пирин като гост в мач от 26-ия кръг, а това разочарова треньора Светослав Петров. Той акцентира, че каквото и да се говори са празни приказки, но подчерта, че ще се бори за оцеляването на тима на „болярите“ в родния футболен елит.

„Объркахме се, че не вкарвахме втори гол. Имахме ситуации и през двете полувремена. В по-голяма част от втората част искахме и играхме повече. Не успяхме да вкараме и накрая на мача за пореден път от груба грешка в средата на терена ни отбелязаха гол. Каквото и да кажа, ще прозвучи като оправдание. За съжаление, загубихме за пореден път“, започна Петров.

Снимки: Startphoto.bg
98 снимки

„Не мисля, че имаше някакво напрежение, което да ни скове да играем. Опитахме се, но всеки път казвам, че малкото е много във футбола и то не ни достига. Надеждата си я има за оцеляване, но каквото и да говорим, са празни приказки. Лошото е, че не печелим точки. Сега играем с отбори, които на теория са по-добре от нас, а днес играхме срещу отбор от нашето ниво и пак загубихме. Ще бъде много трудно да се преборим, но аз лично ще се боря до последно. Още не съм водил разговори с ръководството. Имам начертан път и го следваме. Мисля скоро време ръководството да каже. Жалко за футболистите, хората и тези, които дават пари. Опитваме се, но нещо все не ни достига“, продължи бившият халф на ЦСКА.

„Ръководството ще обявят скоро време новини. Имахме разговори още на Нова година и сме начертали точни стъпки в различните случаи. Опитваме се да предвидим сценариите, които ни предстоят“, завърши треньорът на „болярите“.