Легендарният английски футболист – Дейвид Бекъм, продължава да работи сериозно върху играта, макар да се отказа преди повече от пет години. Бившият английски капитан вече направи своя футболен клуб – Интер Маями, но след това си начинание Бекъм ще стане и футболен агент.

Амбициите на Бекс не са никак малки, след като желанието му е първият клиент в новорегистрираната му компания – Footwork Management Ltd, да бъде младата звезда на световния футбол Килиан Мбапе.

Приятелите на Бекъм – Дейв Гарднър и бившият му ПР Никола Хоусън, също са в листата на директори в компания, а някогашният нападател на Нотингам Форест Дейвид Джонсън също е назначен да менажира нови клиенти.

Със сигурност Мбапе е „висока топка” за старт, но ако това стане ще бъде страхотна реклама за новата компания на някогашния футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид, ПСЖ и Милан. Твърденията са, че Бекъм, който е в сериозен контакт с ПСЖ, е имал няколко срещи с Мбапе за разговори по тази тема. Световният шампион с Франция през 2018-а година се очаква да стане един от най-големите футболисти в исторически план.

След като подписа с ПСЖ, 20-годишният стрелец има 62 гола в 92 мача за френския хегемон. Испанските Реал Мадрид и Барселона са свързвани с трансфер на младия, който се очаква да стане доминант в световния футбол след края на ерата на Лионел Меси и Кристиано Роналдо.