Ръководството на Манчестър Юнайтед е готово да увеличи значително финансовото възнаграждение на Антони Марсиал, за да задържи французина на „Олд Трафорд“.

„Червените дяволи“ са готови на всичко, за да го задържат, като му предлагат невероятна заплата в новия договор, който е приоритет в момента за клуба. 

Французинът може да прибира по 45 милиона паунда на сезон, ако се обвърже с тима за още 5 години, като в тази сума влизат и различните бонуси, но и без тях възнаграждението му ще бъде огромно. 

Напоследък Марсиал не спира да бележи, което му помогна да си върне доверието на Жозе Моуриньо и след като наскоро е отхвърлил оферта от по 160 хиляди паунда седмично, сега се очаква да получи предложение на стойност 190 хиляди паунда. 

Очаква се разговорите да продължат, като надеждите на Юнайтед са до Коледа да бъде постигнато споразумение. Дори и това да не стане обаче, от клуба ще активират клаузата на 22-годишния нападател за оставането му на „Олд Трафорд“ за още един сезон и ще продължат да работят за постигането на споразумение за дългосрочното му бъдеще.