Бъдещето на Ерик Тен Хаг в Манчестър Ю продължава да не е ясно, макар че треньорът има като сериозен актив победата над Ливърпул в ФА Къп. Журналисти, които са близки до клуба и през годините са доказали качеството на информациите за „червените дяволи“, продължават да публикуват слухове, според които новото спортно-техническо ръководство на клуба търси разговори с други мениджъри.

Последният подобен пример е един от водещите журналисти на ESPN Марк Огден, който публикува в социалната мрежа „Х“ (бивша туитър) кратък текст, според който Манчестър Ю се интересува от наставника на Уулвърхямптън Гари О`Нийл. Това ще е поредната променя след като бе привлечен Дан Ашуърд от Нюкасъл в ролята на спортен директор, а Джейсън Уулкокс дойде от Саутхямптън като отговорник по футболните въпроси.

Гари О'Нийл прави впечатляващ първи сезон в "Уулвс" и няма да е изненада, ако изведе клуба до място в горната половина на класиране. А това ще бъде възприето като невероятен успех, имайки предвид факта, че той пое отбора само седмица преди първенството след напускането на Хулен Лопетеги.

Източници твърдят, че новите шефове в Манчестър Ю се опитва да "изгради нова треньорска структура", която ще бъде ръководена от нов старши треньор. Междувременно О'Нийл, който е определян като "феноменален" мениджър. Смята се, че бившият старши треньор на АФК Борнемут е бил уведомен за интереса от страна на Манчестър Юнайтед, въпреки че не е известно каква роля са готови да предложат. Със сигурност О`Нийл няма да се съгласи да бъде просто част от екипа на мениджъра на „червените дяволи“, независимо кой е той.

Все още не е взето решение за бъдещето на Ерик тен Хаг, но Роберто де Зерби от Брайтън и Хоув Албиън, Томас Франк от Брентфорд и шефът на Англия Гарет Саутгейт вече са "оценени" като потенциални наследници на нидерландеца.