Треньорът на Етър - Емануел Луканов, изрази задоволството си от победата с 3:1 над Марица на "Ивайло". Успехът на "болярите" дойде с два късни гола, с които отборът излезе начело във Втора лига. 

"Поредният мач, в който още първото полувреме имахме ситуации за гол, две греди, и когато не отбележиш, за сетен път повтарям, че ти трябва двойно повече енергия да спечелиш. Променихме схемата на игра и веднага даде плодове, поведохме. Но някакво неразбирателство в наказателното поле върна Марица в мача", каза Луканов.

"Поздравления за момчетата! Намериха сили, натиснахме докрай. Това ще го повтарям, докато  съм треньор на Етър: нищо не е свършило, докато не свърши един мач. Да натискат – с мотивация, с характер. Успяха! Вратарят Нисторов също се представи на много високо ниво, но затова сме го взели – да дава неговия принос. Разчитаме много на него", добави той.

"Борбата е най-великият спорт в света, защото във всеки един спорт има борба. Волята и желанието за победа са голям фактор във всеки мач. Трябва да намерим това постоянство в играта като характер и мотивация, и ще успеем".

"Благодарен съм на публиката, докрай ни подкрепяха. Дори когато Марица изравни, феновете продължиха да подкрепят. Хиляди благодарности, нека бъдат с нас и да бъдат постоянни, както го направиха днес!", завърши треньорът на Етър.