Старши треньорът на Етър Велико Търново Светослав Петров сподели, че тимът му вече играе с настроение. Наставникът разкри какви са очакванията му за мача срещу втория тим на Ботев Пд. Двубоят е в понеделник, 19 август, от 18:00 ч. на комплекс “Никола Щерев – Старика” в Пловдив.

„Предстои ни мач срещу добър отбор. В първите два мача записаха победи, в другите два – загуби, но проблемът с дублиращите отбори е, че никога не се знае с какви футболисти ще играят. Дали ще свалят някого от първия си отбор – това е енигма за нас. Но стилът, който се опитват да налагат, е добър футбол, с млади, амбициозни и агресивни момчета“, сподеил Светльо Петров пред клубния сайт.

„Вече как ще се противопоставим ние, зависи единствено от нас. Надявам се, че отборът ни няма да покаже лицето от предишното ни гостуване в Петрич, а това от домакинството срещу Струмска слава. След такава убедителна игра и победа със сигурност настроението е по-добро, надявам се да затвърдим нещата. Не искам да има такива големи амплитуди в играта, това е основното, върху което работим.“

„Във всеки мач Етър излиза за трите точки. За мен е важно да намираме облика си и да се развиваме във всеки един от компонентите в играта – и в притежанието на топката, и при загубата й, и в преходите. Сигурен съм, че резултатите ще дойдат. Ако спечелиш 1-2 мача само на късмет, рано или късно спираш. Така че за мен най-важно е отношението и начина, по който играем на терена“, каза още Петров.