Созопол и Етър изиграха динамичен мач, но не се победиха, завръшвайки при резултат 1:1 в първи мач от 27-мия кръг на Втора Лига. Георги Александров откри в 11-а минута. Ласков изравни в 45-а минута, а великотърновци останаха с 10 души малко преди края на двубоя. 

Двубоят започна в доста ниско темпо и в първите 10 минути реални голови положения нямаше. В 11-а минута обаче "болярите" взеха аванс след доста пряк свободен удар. Николай Янков изпълни, а стража Росен Андонов изпусна топката, до която първи стигна юношата на Левски Георги Александров, който не сгреши за 1:0. 

В 45-а минута, сякаш от нищото, Созопол изравни. След контраатака Мариян Димитров намери Ласков, чийто изстрел беше доста несполучлив, но стражът на гостите Анатоли Господинов допусна фрапантна грешка и топката влезе за 1:1. 

В първата минута на второто полувреме Антонио Ласков стреля от добра позиция, но встрани от вратата. В 66-а минута крилоъо Уилсон Филипе беше изведен на стрелкова позиция, но не намери целта на вратата, пазена от Росен Андонов. Две минути по-късно Андонов улови и удара с глава на Даниел Младенов. Секунди по-късно Дичев също се отчете с пропуск след удар с глава. 

В 81-а минута "болерите" останаха с човек по-малко след червен картон на Николай Дичев. В последните минути Созопол се опита да натисне, но освен 1-2 разбърквания не се стигна до нещо особено като голово положение, за да остане резултатът непроменен - 1:1. 

Созопол - Етър 1:1

0:1 - Георги Александров (11)

1:1 - Ласков (45)

Ето и съставите на двата тима:

Созопол: Андонов, Димитров, Молдованов, Радев, Жеков, Орачев, Филипов, Димов, Гюзелев, Тренчев, Ласков;

Етър: Господинов, Александров, Кънчев, Младенов, Иванов, Кнежевич, Дичев, Янков, Уилсон Филипе, Тодоров, Пехливанов;