Кандидатът за промоция в efbet Лига - Етър (В. Търново), ще бъде без фланговия си футболист Кольо Станев за домакинството на Созопол в 6-ия кръг на второто ниво. Станев е с растежение от гостуването на Спортист (Своге) миналата седмица и отпада със сигурност.

Под въпрос е Христо Митев, на когото му бяха направени шевове на челото от сблъсък в същия мач. Той тренира, но участието му остава под въпрос.

Освен да продължи серията без загуба, етърци задължително искат да се върне на победния път. Момчетата на старши треньора Емануил Луканов досега има 2 победи и 3 ремита. Евентуална победа отново може да върне "болярите" на върха в класирането. Гостите от Созопол определено могат да се оплачат от липса на късмет, който им попречи да вземат точки в няколко срещи, и съм момента са предпоследни.

Редовните билети са с цена от 8 лева, учениците от 7 до 18 г. и пенсионерите ще заплащат по 5 лева, а децата до 7 г. влизат безплатно с придружител. Остават и семейните билети във вариант родител с едно дете – 10 лева и родител с две деца – 12 лева. Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 17 ч. в събота във фен магазина и от 18 ч. на касите. Входовете на стадион "Ивайло" ще бъдат отворени в 19:00 ч.