Бившият български национал Георги Сърмов може да стане поредното известно име, което подсилва втородивизионния Царско село. Очаква се халфът да се обвърже с тима в близките дни. 

За последно той носи екипа на Етър, но по всичко личи, че напуска Велико Търново и отново се отправя към София. Преди това той е носил екипите още на Левски, Ботев, Нафтекс и Берое, а в чужбина се е подвизавал в турския Касъмпаша, румънския Поли Тимишоара и молдовския Дачия Кишинев. За националния отбор Сърмов има 12 мача. 

Бившият му съотборник в Левски, Етър и националния тим Веселин Минев вече подписа с Царско село, а Пламен Тенев от Верея също се присъедини към тима. Очаква се това да стори още един опитен играч - Орлин Старокин, чийто последен клуб беше Витоша Бистрица. 

Втородивизионният отбор стяга мощна селекция, с която ще се опита да преследва промоция за елита. През изминалия сезон Царско село първо пропиля страхотен аванс на върха и изпусна директната промоция, а после в баражите не успя да отстрани Дунав и си остана във Втора лига.