Треньорът на Етър Емануел Луканов сподели какво мисли след успешния сезон на тима. Отборът от Втора лига вече си осигури класиране в efbet Лига през следващата кампания, три кръга преди настоящия сезон.

"Перфектен сезон, постигнахме нашата цел и то три кръга предварително. Това означава, че отборът е показал солидност и постоянство. В момента, в който бяхме в челото не изпуснахме аванса си. Имаше солидно постоянство през цялата година, което беше нужно, за да постигнем тази цел. Проблеми има навсякъде, но ние се преборихме", каза специалистът.

"Остават три кръга, но апелът ми е да ги завършим добре. Не обичам да губя. След всяка загуба е труден момент. До характер е. Имаше период, в който направихме две загуби подред, така че не искам това да се повтаря. Бях си поставил цел да не загубим нито един мач. Възможно е и смятам, че може да стане. Не го постигнахме, но успяхме с крайната цел", добави Луканов.

Футболистът на Етър Даниел Младенов също бе доволен от успеха на тима и говори за своето бъдеще.

"Целият труд ни се отплати. Разбира се, че е по-добре преждевременно да успеем да се класираме. Всички сме много щастливи. Дано спечелим мачовете си до края и феновете да се радват. Чувствам се добре в Етър, а ако искат да остана, аз ще го направя. Ще намеря отбор, ако трябва, не се притеснявам", заяви Младенов.