Старши треньорът на Етър Емануел Луканов каза, че "виолетовите" ще търсят при гостуването си на Витоша Бистрица това, което пропуснаха да вземат срещу Дунав у дома във втория кръг на Втора лига миналата седмица. Амбициите на тима са за втора поредна победа на чужд терен след тази над Монтана на старта. Мачът на стадиона в Бистрица е в събота от 18:00 часа.

"Има някаква горчивина след мача с Дунав, защото създадохме много положения, но ги изпуснахме, а заслужавахме изцяло трите точки. Но като не береш плодовете, си по-огорчен. Отборът тренира много добре, готви се на ниво за предстоящия мач, който със сигурност няма да е лесен. Мотивацията е на ниво - трябва да отидем и вземем това, което не успяхме срещу Дунав", каза наставникът.

"Бях много афектиран след мача с Дунав и забравих да поздравя феновете на Етър, които ги чувах цял мач как подкрепяха отбора. Извинявам се за това и им благодаря за подкрепата! Нека продължават така да подкрепят отбора, защото това е пътят. Още веднъж им благодаря", добави старши треньорът Емануел Луканов.

Всички са на линия, освен засега Кольо Станев, който имаше стомашно неразположение и пропусна две тренировки. Всички останали са здрави и готови за битка.

"Витоша Бистрица е много енергичен отбор, оприличавам ги на Дунав, но са малко по-опитни от русенци, които имаха много млади момчета. Играят само с двама юноши, всичко останало са опитни футболисти. Монтана имаха доста проблеми до отбелязването на гола. Ако някой е решил, че този мач ще мине на ходом и ще го спечелим - няма шанс.  Подценяването е първо липса на уважение към себе си и второ към противника", добави Луканов.