Треньорът на Етър - Емануил Луканов, призна, че е доволен от раздаването на футболистите му, макар тимът да допусна поражение с 1:2 от Крумовград. 

„Една безобидна ситуация обърка нещата днес. Те изпълниха 2-3 корнера един след друг и на третия не реагирахме добре. Отбелязаха ни гол, а от там тръгнахме да изравни резултата за промоция, но ни „хванаха“ на контраатака и ни вкараха второ попадение. Рискувахме, за да възстановим резултата, успяхме донякъде и се върнахме в мача, но не успяхме. Мисля, че имаше негативен епизод в тяхна полза реши мача. Планът се провали, а направихме принудителни смени. Натискахме ги до последно, имахме ситуации. Особено първото имахме шансове да вкараме гол. Тяхната сила са статичните положения. Този епизод развали нашите планове“, каза Луканов.

„На тях им липсваше левия бек, затова бяха с трима в защита, но не ни изненадаха. Чака ни следващ финал, в който не излизаме за точка. Играем на „Ивайло“ и трябва да натиснем. Казах на играчите, че тази точка трябва да я изпотим, на ходом няма да стане“, сподели още треньорът на „болярите“.