Треньорът на Етър - Емануил Луканов, беше доволен при успеха на своя тим над Беласица Петрич, който приближи "болярите" до завръщане в efbet Лига.

„Имахме тотален контрол първото полувреме. Поведохме и имахме и други възможности. Липсваше ни и последния пас, но поведохме, което за нас беше важно. Второто те тръгнаха да изравняват и пуснаха двама нападатели плюс две крила и заиграхме 4 на 4 отзад. Предприехме действия, които донесоха плодове. Вкарахме втори гол и затворихме мача“, започна Луканов.

„Успяхме да задържим ниво. Може би с топката трябваше малко повече, но голът стана с дълъг пас. Малко принудителните смени ни объркаха плановете, но противодействахме добре и успяхме. Имахме много центрирания. Тренираме и опитваме. Като играем с двама нападатели, центриранията са много важни. Трябва да подобрим този елемент. Имахме много повече центрирания, ситуации, които при добро подаване можеше да вкараме гол по-рано“.

„Нашият отбор е солиден като видим всички линии. Не може да отличим само една такава. Това е целият отбор, който играе много солидно и затова поздравявам момчетата. Не толкова решаващ етап от сезона е, но никога не са хубави контузиите. Ще видим какво е състоянието на Младенов и Стоянов и ще преценим за следващия мач“, завърши Луканов.