Треньорът на Етър - Емануел Луканов, коментира загубата на своя отбор с 1:3 от дубъла на ЦСКА 1948 в дербито на кръга във Втора лига. "Болярите" имаха възможност да се доближат на 1 точка от "червените", които са лидери във временното класиране, но загубиха срещата. 

“Толкова подаръци ЦСКА 1948 и на Коледа не са получавали. Само това ще кажа. Две индивидуални грешки решиха мача. Подходихме в началото с прекален респект, бяхме повече на изчакване и контри, но не бяхме агресивни. За секунда ни вкараха от корнер при липса на концентрация и недоглеждане. Но после се върнахме в мача, изнесохме играта и се опитахме да изравним. За пореден път и принудителна смяна ни обърква плановете.

 

И две индивидуални грешки затвориха мача. Опитахме се да се върнем, стана 1:3, опитахме всичко възможно – вкарахме всички офанзивни футболисти, но все пак играхме срещу много силен отбор и след 0:3 е доста трудно да се върнем в мача.

Няма да коментирам съдийството, на мен ми плащат да съм треньор на Етър. Има съдийски наблюдатели, нека те да ги оценяват. Мога да кажа само едно – има правилник и нека го спазват!

Нека го приемем като една лоша стъпка към целта, която сме си поставили. Минало е, не можем да върнем нищо. Гледаме да се възстановим и ни предстои труден мач в петък в Добрич. Не е въпросът, че са ни ударили плесница, въпросът е как ще се съвземем след този шамар”, заяви Луканов пред официалния сайт на Етър.