Вратарят и капитан на Етър Христо Иванов остана изключително щастлив от победата на „болярите“ с 2:0 в домакинството си на Марица Пловдив, с която спряха серията от пет поредни поражения. По този начин „виолетовите“ запазиха реални шансове за участие на бараж за влизане в efbet Лига.

„Мисля, че се видя с голямото себераздаване от първата минута. Нямахме друг изход, бяхме опрени до стената. Трябва да бием във всеки един мач и да се надяваме на грешки от преките ни конкуренти“.

„Със сигурност е много тежко. Като част от екипа виждам момчетата да се раздават, но като се съберат 5 загуби, е много тежко. Благодаря на момчета, че се раздадоха на краен предел. Дадоха всичко от себе си на 200 процента“.

„Със сигурност е положително идването на Георги Василев. Човек с такъв авторитет е от полза за Етър. Знаем кой е той и откъде е тръгнал, това може да ни помогне“.

„Това беше идеята - да ги поздравим феновете. Тези хора изстрадаха много. Заслужават Етър да се бори до последно да влезе в efbet Лига. Раздаваме ме се на 100 и кусур процента, но не винаги се получава. Тази победа е за тях“.

„Това е едно лъжливо мнение, че няма за какво да играят. Марица също нямаше за какво, но ни дадоха голям отпор. Не мисля, че ще имаме лек мач докрая. С тези резултати в последно време трябва да сме луди да си мислим, че ще имаме леки мачове“, заяви Христо Иванов.