Венецуелският нападател Алехандро Гонсалвес за пръв път ще попадне в групата на Етър за предстоящото гостуване на Беласица Петрич. Всичко по трансфера му от досегашния му клуб в Етър е финализирано и той ще бъде картотекиран в БФС.

„Алехандро е вече на разположение и ще бъде в групата, а кога ще играе – ще преценяваме в хода на мача. Готвим се, нещата вървят по план. Много добро отношение и професионализъм от страна на играчите. Там трябва да проявим кураж и мъжество и да излезем победители. Не знам доколко на този терен футболни умения биха имали приоритет, но ако не покажем характер, ще имаме проблеми срещу Беласица“, коментира старши треньорът на „болярите“ Емануел Луканов.

„В тази част на България винаги се играе трудно. Съперникът играе със страст и ентусиазъм, смениха треньора и мисля, че ще проявят характер, присъщ за „Беласица“. Трябва да бъдем стабилни и да отговорим на техните страст и агресия. Срещу нас всички играят на максимум. За нашите цели обаче всичко минава през трите точки, отиваме за победа“.

„Дани Младенов има проблеми с ключицата след падане в мача със Созопол и ще отсъства десет дни, а Христо Митев е наказан. Кольо Станев вече поднови тренировки и до вторник ще преценим дали е готов за титуляр“, завърши Луканов.