Етър приема Спартак Варна в решаващо дерби за челните позиции в класирането, осигуряващи право на влизане в елита. Мачът е в събота от 16:30 ч. на стадион “Ивайло” с главен съдия Димитър Димитров от Перник. Билетите ще бъдат пуснати в продажба днес от 12:30 ч. във фен магазина на клуба. Те са на цена от 6 лв., като за пенсионери и ученици са по 4 лв.

Ето и официалното изявление:

„„Етър приема Спартак Варна в решаващо дерби за челните позиции в класирането, осигуряващи право на влизане в елита. Мачът е в събота от 16:30 ч. на стадион “Ивайло” с главен съдия Димитър Димитров от Перник.

Билетите ще бъдат пуснати в продажба от 12:30 ч. в събота във фен магазина на клуба. Те са на цена от 6 лв., като за пенсионери и ученици са по 4 лв. От 14:30 ч. отваря и касата от северния вход на стадион “Ивайло”, а от 15:00 ч. и тази от юг за гостуващите фенове. Входовете за стадиона ще бъдат отворени от 15:30 ч.

Клубът призовава гражданите да не спират автомобилите си на паркинга пред централния вход в деня на мача, тъй като той ще бъде освободен от превозните средства.

Фен зона с напитки и музика за пореден път ще има за привържениците в района на фен магазина на “Етър”.

Елате и подкрепете “виолетовите!

ЕТЪР – ТОВА СИ ТИ!“.