Етър (Велико Търново) приема Ботев-2 в последно домакинство за годината в първенството на Втора лига в опит да си върнат първото място. Но отново кадрови проблеми ще съпътстват етърци и за този мач. Евгений Илиев е аут до края на годината заради контузия, а в последния мач контузии получиха и Кольо Станев и Крум Стоянов, които също отпадат от групата. В игра обаче се завръщат възстановените Николай Янков и Яни Пехливанов, както и Кристиян Кънчев, чието наказание изтече.

Етър (В. Търново) е на 3-о място към момента след 15 изиграни кръга с 26 точки, на три от лидера ЦСКА 1948 II и на 1 от ФК Крумовград, който обаче ги победи в прекия двубой.

Футболистите на треньора Емануил Луканов ще изиграят след това само още един есенен кръг – гостуване в Ловеч на 11 ноември.

Столичният рефер Васил Минев ще ръководи предстоящия двубой. Асистенти на Минев са Асен Крумов и Богомил Димитров, четвърти съдия е Борис Попов, а съдийски наблюдател – Ивайло Лазаров от Плевен. Мачът срещу втория тим на Ботев (Пловдив) е в неделя от 14:30 ч. на стадион "Ивайло".