Футболистът на Етър – Даниел Младенов, сподели, че за „виолетовите“ всеки мач до края ще бъде като финал в борбата на тима за промоция в efbet Лига. Днес „болярите“ не успяха да победят в гостуването си на Добруджа и мачът завърши 0:0.

„Не мисля, че е напълно заслужено равенството. Накрая на мача имаме едно-две стопроцентови положения. Очаквахме тежък мач. Накрая на първенството сме, Добруджа се бори да не изпадне, борим се за промоция. Очаквано тежък мач. Загубихме две точки".

"Имаше еуфория в мача. Момчетата са предено мотивирани да се спасят. Нашият отбор правилно тактически подходихме да изчакаме ситуациите си. Голът на Марто Тошев през първото полувреме… Ако имаше ВАР, можеше и да даде гол. Второто полувреме имахме две-три чисти положения. Малшанс ни лиши от трите токи. Предстоят ни пет-шест финала за нас. Трябва да вземем максимума точки, за да влезем“.

„Две седмици имах лек проблем с едно възпаление на прасеца. Днес, добре че изкарах мача и се радвам, че не се получи някоя контузия“.

„Накрая на сезона винаги има наказания, контузии, много мачове, има и умора. Събрали сме се най-добрите футболисти в групата и трябва да стиснем зъби. Остава ни още малко“.

„Има още много мачове. Докато математически нещата не са в наша полза, не смея да кажа нищо. Опарихме се миналия сезон и накрая играхме бараж. Това трябва да ни държи будни и концентрирани. Всяка точка ни е важна. Въпреки, че съжалявам за изпуснатите три точки, все пак взехме една, което е добре. Трудно се играе тук и много отбори го усетиха“, заяви Младенов.