Етър преотстъпи защитника Симеон Иванов на втородивизионния Локомотив (Горна Оряховица), където той игра и през пролетта, съобщиха от елитния клуб.

В петък от 18:50 часа е официалното представяне на отбора на стадион "Ивайло", като веднага след това е и последната контрола срещу Литекс.

Етър обяви цените за абонаментните карти за новия сезон 2018/2019 в Първа лига. Картата за всички домакински срещи на "виолетовите" от първенството и за Купата на България общо за цялото първенство е на цена 128 лева. Абонаментните карти за пенсионери над 65 години и подрастващи от 7 до 18 години ще бъдат на цена 64 лева.

Специални карти за цялото първенство ще има за сектора на агитката, те ще са само за членове на Фенклуб "Етър" и ще струват 100 лева.

Заявки за абонаментните карти ще се приемат от 13 юли (петък) до 23 юли (понеделник) включително в офиса на клуба, като всеки трябва да донесе цветна снимка паспортен формат и трите си имена, като трябва да представи и лична карта (паспорт). Самите карти ще бъдат изработени и доставени в седмицата преди първото домакинство срещу Верея, което е на 27 юли.

Клубът обяви и цените на билетите за домакинските мачове на стадион "Ивайло". Те са без промяна и ще струват по 8 лева (за пенсионери и учащи по 4 лева). Само билетите за мачовете с Лудогорец, ЦСКА и Левски ще са на цена по 10 и 6 лева. Децата до 7 години ще влизат безплатно с придружител./БТА