Главният мениджър на Етър Велико Търново Красимир Балъков е открил своя отдушник от футбола – и го намира на игрището за голф. Бала е запален по този спорт, благодарение на който разпуска от всекидневните си ангажименти.

Голяма радост обаче му носи и неговият внук. Малкият Диего Армандо обаче живее в Германия, а контактите са предимно чрез модерните технологии.

„На голф игрището имам отдушник от футбола. Играя за удоволствие голф. Разтоварвам се, сред природата, зареждам се за следващия футболен поход”, сподели Балъков в предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

“Внукът ми не е в България и затова не ми е отдушник, ако беше тук, наблизо, щях да съм много по-щастлив, но за жалост е в Германия. Иначе, си го гледам по модерните възможности, които предлагат днес телефоните. Не е страшно да станеш дядо, много голямо удоволствие е. Природата си знае работата. Когато човек влезе в една определена възраст, ставаш още по-щастлив с внуците. Има нещо вярно в това, че внуците се обичат повече от децата.”

Казва се Диего Армандо, но съдбата си прави шеги. Армандо е мъжът на дъщеря ми. Името не идва в никакъв случай от това на Диего Армандо Марадона. Голям сладур е, да е жив и здрав, каквото реши, само ще го подкрепяме”, разкри още Балъков.

Краси Балъков: Да, имах предложение от ЦСКА