Преобразяването на Етър продължава, а „болярите” определено набраха скорост. „Още от миналия сезон последните 4 мача ги изиграхме по много добър начин. От там отборът набра самочувствие. Направихме и добър колектив”, заяви футболистът на Етър Венци Василев за предаването „Преди кръга” по телевизия DIEMA SPORT.

„В средата на терена ми е по-комфортно, но важното е отборът да побеждава и ще играя, където каже треньорът”, добави Венцислав Василев.

„Ако успеем да влезем в първата шестица, това ще е голяма заслуга на целия клуб и самите футболисти”, пък заяви треньорът Красимир Балъков.

„Винаги може да се целим по-високо. Времето ще покаже. Ако направим добра подготовка и може би вземем някои попълнения, може да се изкачим нагоре”, каза още Венци Василев.

„Не беше правилно да си изпускам нервите. Плод на емоция. Не беше правилно. Още след мача се извиник”, каза Василев за мача от миналия сезон, завършил 1:1.

„Мисля, че вече сме по-сигурни в себе си и играем по-добре. Надявам се да успеем да измъкнем нещо, защото определено Левски е фаворит. Те имат добър отбор. В последните два мача може би загубиха концентрация, но Левски си остава много силен отбор и един от трите фаворита за титлата. Трябва да стоим много компактно, това е нашият стил. Да си чакаме нашия момент и да си оползотворим шанса. Ще чакаме пространството, което се отвори да го използваме по най-добрия начин”, коментира Венцислав Василев.