Двамата от най-опитните играчи на Етър Велико Търново Венцислав Василев и Иван Стоянов изразиха увереност преди мача с Дунав Русе през уикенда.

Двубоят от Първа лига е в събота, 15 септември, от 14.45 часа. Срещата от 8-ия кръг на първенството  ще можете да наблюдавате по NOVA SPORTPLAY DIEMA XTRA и в Gong.bg.

„За мен това прекъсване бе добре дошло, защото на мача със Септември не бях в най-доброто си физическо състояние. Успях и аз, и отборът, да се подготвим много добре. Надявам се да изиграем мача с Дунав по най-добрия начин и да вземем максимума точки. Не се съмнявам в победата. Ние не гледаме другите отбори, важното е да натрупаме достатъчно точки, за да сме далеч от опасната зона. С всеки мач ще играем по-добре, има няколко нови момчета, които се адаптираха и с всеки мач ще сме все по-добри. Винаги си поставям високи цели и колкото по-нагоре се класираме, че е по-добре за великотърновския футбол”, сподели Венци Василев пред официалния сайт на Етър.

„Излизаме за победа. Надявам се да играем добре като в последните срещи и да се поздравим с трите точки. Направихме добра подготовка, настроението е на ниво и вече си зависи само от нас. Първенството се развива нормално, ние сме съсредоточени върху нашата игра и успешното представяне на Етър“, каза Иван Стоянов.