Полузащитникът на Етър Чавдар Ивайлов е оптимист за предстоящата среща с Лудогорец, като надеждите му се подхранват от доброто представяне на отбора срещу ЦСКА и Левски в предишните два мача.

"Срещу ЦСКА ни липсваше късмет, срещу Левски пък ни покри, но играхме равностойно срещу двата отбора. Сигурен съм, че ще го направим и срещу Лудогорец и ще се опитаме да измъкнем максимума от срещата. Настроението е добре, готвим се тактически за мача и ще се опитаме да ги изненадаме. Борим се докрая, помагаме си взаимно. В Етър се чувствам добре, започвам да придобивам нужния опит, защото аз съм млад футболист. Работя с хора, които имат богат опит в Първа лига, с Красимир Балъков, който всички знаем кой е и ни помага доста на нас, младите", заяви 22-годишният полузащитник.

Мачът е в неделя от 18.15 часа и е от последния 26-и кръг от редовния сезон в Първа лига.

Етър е на 12-о място в момента и изостава на 5 точки от Пирин.

"За мен Първа лига е едно стъпало към европейския футбол. Живот и здраве, дано някой ден ми се сбъдне мечтата. А тя е да играя един ден в италианското първенство.
Минал съм през всички национални гарнитури от юношеските до младежките. В младежкия национален тим започнахме леко колебливо, но започнахме да се подобряваме. Пред нас целта е да се класираме на европейско първенство и мисля, че ще я постигнем. В понеделник заминаваме на лагер в Стара Загора, където ще се готвим за квалификацията със Словения, която е на 29 март", добави Чавдар Ивайлов.