Старши треньорът на Етър Велико Търново Станислав Генчев отчете, че отборът му е могъл да разгроми гостуващия Витоша Бистрица. Днес на стадион "Ивайло" великотърновци надиграха другия новак в елита с 2:0 и прекъснаха серията от 3 поредни загуби в Първа лига.

Иван Вутов: Етър показа изключително желание за победа

"Мачът бе по-скоро лесен за нас, противникът не създаде положение за целия двубой. Ние вкарахме два гола, можеше да вкараме още поне три. Добър мач за Етър и заслужена победа. Доста пренеции имаме към съдийството, но нека оставим правото на оценка от хората, които за са това. Но щом публиката след наша победа изпраща реферите с освирквания, значи нещо не е било наред", каза Генчев.

"Няма как да не съм доволен от момчетата, това, което най-много ме радва, е раздаването им на терена. Не подцениха съперника и се бориха от първата до последната минута. Така трябва да бъде във всеки един мач. Със сигурност не е приятно, когато имаш такава дълга серия без победи, но не е имало кой знае какво напрежение в отбора. Все пак в последните пет кръга гостувахме на Черно море и Локомотив, играхме с ЦСКА, Левски и Лудогорец. Програмата не беше лека и не във всеки мач се получава. Факт, че второто ни полувреме в Пловдив бе едно от най-слабите за нас, но в едно дълго първенство винаги може да има един-два такива мачове."

"Предстои да играем с отбори, срещу които ще търсим единствено победа. Равен в нито един от тези мачове не ни устройва", допълни Генчев./БТА