Нападателят на Етър Велико Търново Иван Петков говори пред DIEMA след загубата от Левски на „Герена“ с 1:2. В края на срещата той реализира попадение, което обаче бе отменено от главния рефер Никола Попов.

“Според мен абсолютно чист гол, не знам по каква причина съдията го отмени. Центриране на Крум Стоянов, опитах се да скоча на първа греда. Бях натиснат от двама играчи на Левски. След това нанесох удар с глава, но не знам защо Никола Попов реши, че съм извършил нарушение“, каза Петков.

„Аз бях бутнат от футболист на Левски, който ме засили към първия им играч. Да съм докосвал топката с ръка? Пълна глупост. Чист гол за мен, няма какво друго да кажа“, добави той.

„През този сезон сме доста стабилен отбор, всеки се съобразява с нас. Днес беше много равностоен мач и резонният резултат бе равният. За съжаление някои фактори не го позволиха“, каза още играчът.

„След като поведохме, имаше индивидуална грешка – нормално е. Левски искаше победата след тези слаби игри, които показва. Жалко, че не можахме да изравним. С играта, която показваме, заслужаваме да сме в „шестицата". Играем мач за мач, показваме добра игра. Искаме да радваме нашите привърженици. Искаме да се задържим в „шестицата“ Има силни отбори, които също се борят за нея“, заключи той.