Аласана Мане е само на 20 години, а вече е готов да поеме лидерската роля в Етър. Гамбиецът е собственост на Барселона, а сега ще играе отново като преотстъпен в България.

"Стъпка по стъпка влизам във форма. Засега съм тук, никой не знае какво ще се случи в бъдеще. Надявам се да се представя по-добре от миналия сезон. Помня мача срещу ЦСКА. Целият ни отбор игра добре тогава, но за съжаление загубихме."

"Изиграх няколко много силни двубоя за Етър. Помня мачовете за оцеляване. Натрупах доста сериозен опит."

"Преди няколко години тренирах заедно с Меси, Суарес, Неймар. Чувството да се докоснеш до тях е неописуемо. Те не говорят много, но те окуражават. когато си до тях започват да те заразяват със своя ентусиазъм."

"Започнах да се занимавам с футбол в една академия в Гамбия. От Барселона ме забелязаха и ме привлякоха. Играл съм на три позиции - бил съм и вратар, ляв халф и зад нападателя. Чичо ми ме спря да играя вратар, като бях малък. Каза ми, че вратарите са луди хора. Тогава преминах в средата на терена. Ако се наложи, може да застана дори под рамката като вратар."

"Любимият ми чуждестранен отбор е Челси. Гледам ги редовно. Еден Азар ми е любимец, отличен футболист. Във Велико Търново е хубаво да усещаш феновете зад гърба си, така се играе по-лесно", разказва Аласана Мане.