Футболистът на Етър Велико Търново Даниел Младенов коментира поражението от Черно море с 0:1 в откриващия програмата на 17-ия кръг на Първа лига мач. Младенов заяви, че теренът на стадион „Тича“ не е позволявал да се играе много футбол и затова се е разчитало на повече единоборства и изритани топки.

Както е известно, срещата се игра при много студено време, като „Тича“ бе скована в лед.

Младенов обясни, че при тези атмосферни условия е било изначално ясно, че който се хвърли повече в единоборствата и има повече късмет, ще вземе успеха.

„Не се обърка нищо, опитахме да изиграем мача. На това време ясно бе, че който се хвърли повече в единоборствата и има повече късмет, ще победи. Ние имахме положения, но не успяхме да отбележим, за жалост. Така е, като не успяваш да вкараш, ти вкарват и губиш мача“, започна Младенов пред DIEMA SPORT.

„Да ви кажа честно, теренът не позволяваше много да се играе футбол. Повече изритани топки и единоборства. Не бе за зрителите най-хубавият мач“.

„Вътре теренът бе заледен. Искахме със сигурност да победим. Знаехме, че мачът е важен за нас, защото при победа, дърпахме много на Черно море, но това е положението, идва другият мач и трябва да спечелим“.

„Според мен още нищо не се знае, не може всеки мач да бием. Опитваме се да даваме най-доброто от себе си, да изградим добър колектив. За класирането искаме да сме колкото се може по-напред. Ще се опитаме“, продължи Младенов.

„Не е приятно, когато има контузени или болни, затова сме голяма група. На всеки се дава шанс и всеки трябва дава максимума от себе си“.

„Според мен е подготвен тимът. Дано имаме повече късмет занапред да отбелязваме положенията си и да взимаме точки“, завърши Младенов.