Един от най-добрите играчи на Етър в момента е Дани Младенов. Офанзивният футболист се очаква да поведе отбора си в предстоящия мач с Левски от 6-ия кръг на Първа лига. Той игра на "Герена" преди няколко години и разкри, че таи само добри чувства към "сините", но това няма да му попречи да преследва головете срещу тях. 

"С добри чувства съм към Левски, но това няма никакво отношение към предстоящия мач. Ние сме си професионалисти и всеки играе първо за пари. Нямам сантименти към нито един отбор, играл съм за 12 клуба в България и ако ще има нещо такова – по-добре изобщо да не играя футбол", сподели Младенов пред вестник "Янтра днес" и обяви, че с радост ще се разпише в "синята" мрежа.

"Разбира се, че с радост бих вкарал гол. Всеки един футболист иска да вкара на Левски и ЦСКА, защото това са най-добрите отбори у нас. Феновете също ще са щастливи и за мен ще е удоволствие в събота да се разпиша", добави офанзивният футболист и разкри още колко време очаква да остане на терена.

"Аз се чувствам на 25 г. и в силите си, но съм израснал в психологически аспект. Играе ми се, не ми се спира и дано съм здрав, а каквото стане. Имам още 6-7 години да поиграя. С Етър имам договор до следващото лято, чувствам се добре и се надявам да свършим работата си. Ако шефовете и треньорът са доволни, може да остана и занапред. Аз съм приятно изненадан от Търново, феновете са чудесни и ни подкрепят горещо във всеки мач", завърши Младенов.