Нападателят на Етър Велико Търново Милчо Ангелов беше доволен от своя принос като щастлив жокер при 1:1 срещу Ботев Враца в 31-ия кръг на Първа лига. Именно бившият футболист на ЦСКА влезе като смяна за „виолетовите” и донесе ценното реми с попадение в продължението.

Равенството гарантира на Етър, че каквото и да стане до края, тимът завършва на първо място в група А от втората осмица. Това значи, че поне на хартия „болярите” ще имат по-лек съперник ри старта на баражите за 7-ото място (втория от група Б, който понастоящем е Славия).

„Цял мач водихме играта. Така се случи, че от едно центриране ни вкараха гол. Радвам се, че се получи така, че след като влязох в игра, отбелязах гол и спечелихме точка. Голът ми беше единствената цел – да вляза и да помогна на отбора”, коментира 24-годишният Милчо Ангелов.

„Всичко стана много бързо и малко по инерция, защото докато поех топката, вече я биех. Това първо място ни е важно. Оттам нататък срещу кого ще играем, не ни интересува.”

„Играем много красив футбол и мач за мач. Има време до баража. Ще изчакаме да видим какво ще се получи в другите мачове. Тогава ще го мислим.”

„Балъков като селекционер в националния отбор? Вътре в отбора се опитваме да не приемаме тези твърдения. Все още нищо няма. Ако има нещо, ние ще сме първите, които ще научим”, допълни Ангелов.