Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Кириов обеща на феновете на „драконите”, че в следващите мачове ще видят истинското лице на тима. Днес Дунав загуби тежко при визитата си на Етър във Велико Търново с 0:3.

Специалистът сподели, че в предстоящите двубои „нещата ще си дойдат на мястото”.

„След края на първото полувреме, когато влязохме в съблекалнята, не съм си и помислял, че можем да паднем с такъв резултат. Поздравления за тима на Етър. Бяхме ги разучили много добре. Знаехме силните и слабите им страни, но след едно добро първо полувреме, направихме едно колебливо второ. Отдавам го на груби индивидуални грешки. Всичко го отчитам като грешки, които трябва възможно най-бързо да ги изчистим за следващите мачове. Искам да благодаря на многобройните фенове от Русе. Съжалявам, че не успяхме да ги зарадваме. Мисля, че в следващите мачове всичко ще си дойде на мястото и те ще бъдат щастливи”, коментира Киров.

„Според мен след зимната пауза виждаме един нов Дунав. Дунав с желание и амбиции да побеждава във всеки мач. Дунав е един нов отбор, който ще играе все по-добре и ще трупа много успехи”, каза още той.

„За сработването трябва време, но аз няма да се оправдавам. Не искам да деля футболистите на стари и нови, трябва да трупаме точки и да вървим напред. Предстои ни един много труден мач срещу Верея. И те са нов отбор, но с желание,старание и амбиции взеха точка на Лудогорец”, допълни още Людмил Киров.