Левски победи Етър с 2:1 в двубой от 19-ия кръг на Първа лига. Гостите от Велико Търново откриха резултата след като точен беше Велко Батрович, но "сините" обърнаха резултата с автогол на Скерлев и Буш. В края на двубоя Иван Петков вкара топката във вратата на Полачек, но съдията Никола Попов отмени попадението за нарушение на Петков срещу Иван Горанов, но решението на съдията беше дискусионно.

Етър откри резултата в 8-ата минута на срещата, след като Даниел Младенов центрира Цветкович изпусна Велко Батрович, който от няколко метра прониза с глава Полачек.

Осем минути по-късно Кабрал опита опасна атака, но Никола Колев се справи и спря атаката на "сините". В 20-ата минута Буш стреля диагонално, вратарят на Етър се намеси добре. В следващата атака Костов опита пас към Буш, но топката се отклони от Скерлев и премина голлинията на Иванов, за да стане резултатът 1:1.

В следващата атака Кабрал пропусна да изведе отбора си напред в резултата. В 29-ата минута отлична атака на Етър позволи на Батрович да стреля, след като се справи с опеката на Цветкович и Юруков, но ударът му не намери целта.

До края на първата част двата тима си размениха по една опасна атака, която беше пропусната от атакуващите футболисти на двата тима. В 36-ата минута Батрович опита пас към Боджадж в наказателното поле, но бранител на "сините" се намеси добре. От своя страна Левски атакува опасно към вратата на Иванов, като Горанов центрира, но Димо Атанасов изчисти в корнер.

Левски съумя да обърне резултата в 54-ата минута, след като Кабрал пусна пас към Буш, който преодоля Гълъбов и Иванов и направи резултата 2:1 за "сините". Етър стигна до интересна ситуация пред Полачек, но след удара на Димо Атанасов, топката се отклони от Цветкович и излезе в корнер, след като Варела не стигна до топката. След центрирането не последва опасност за Полачек.

В 76-ата минута Буш стреля добре, Иванов спаси.

​В края на двубоя Иван Петков вкара топката във вратата на Левски, но съдията Никола Попов не зачете попадението за нарушение на играча на Етър срещу Горанов, което беше дискусионно.
 

Така в крайна сметка Левски спечели с 2:1 и зае второто място с актив от 41 точки, Етър е на 7-ото място с 27.

Съставите на двата отбора:

Левски: Полачек, Горанов, Мариани, Цветкович, Рейш, Буш, Тиам, Кабрал, Костов, Обертан, Юруков

Етър: Иванов, Батрович, Василев, Младенов, Атанасов, Скерлев, Стоянов, Колев, Гълъбов, Руменов, Боджадж

съдия: Никола Попов